чорапи ATR-PRO

Спортни чорапи – ATR-PRO

Чорапите на Above The Rest са създадени да подобрявят ефективността по време на спорт и физическа активност. Подходящи както за мъже така и за жени, за всички видове спорт с дизайн пригоден да предоставя комфорт, да поддържа краката ви сухи и да предпазват от контузии дори при най-големи натоварвания. Тези характеристики са постигнати чрез специална технология за изплитане на чорапите на зони с различни дебелини и използването на подбрани материали.

Високото съдържание на полиамид в състава на чорапите ги прави хигроскопични – това е качеството на материалите да абсорбират влагата. По този начин потта не се задържа и краката остават сухи. Спандексът подобрява еластичността в определени зони. Висококачествените материали, използвани за изплитане на чорапите ги правят много издръжливи на натоварвания.

Перфектните чорапи за спортисти!

Характеристики: Комфортен ластик, компресивна зона, ратеглива и дишаща зона на глезена за удобство, предотвратяване на изпотяването и запазване на краката сухи. Компресивна зона на свода с допълнителен елемент предотвратяваща приплъзването. Подсилени удебелени зони на ходило пети и пръсти придаващи комфорт дори при високо натоварване. Възглавнички на глезена за защита.

Състав: 70% полиамид, 23% памук, 3,5% спандекс 3,5% еластан

От 4,99 лв. Редовна цена 9,99 лв.
To Top