Изпращане, връщане или замяна на покупки от онлайн магазин abovetherest.bg.

 • Изпращане на поръчки

  Изпращането на поръчки се извършва от понеделник до петък, чрез куриерските услуги на фирма Econt с цена на доставка до офис от 6.99 лв. и доставка до личен адрес 8.99 лв, за поръчки на стойност над 150 лв. доставката е безплатна. След завършване на Вашата поръчка ще получите имейл адрес с обощена информация за Вашата покупка - проверете папка (спам). Преди да изпратим поръчаните продукти до заявения от Вас адрес, наш сътрудник ще се свърже с Вас на посочения телефонен номер за потвърждение на поръчката.
 • Условия за връщане

  Връщане на продукт може да бъде извършено в срок от 14 дни считано от получаване на пратката. Продукта следва да бъде със запазен търговски вид включително: не нарушени етикет и опаковка, не използван (не обличан), не изпиран и съхраняван правилно. Сумите за връщане на пратки се възстановяват по банков път в 14 дневен срок. Ваша банкова сметка може да изпратите на имейл адрес: info@abovetherest.bg или да я добавите, в пратката която връщате ясно изписана или разпечатана на лист, а продуктите да изпратите до офис на еконт - площад "Васил Левски" град Сливен с получател фирма "АТР" ЕООД.
 • Условия за замяна

  При желание за замяна на продукт, това може да бъде извършено в срок от 14 дни считано от получаване на пратката. Продукта следва да бъде със запазен търговски вид включително: не нарушени етикет и опаковка, не използван (не обличан), не изпиран и съхраняван правилно. Осъществяването на замяна става, като направите нова поръчка и добавите в коментар "за замяна на поръчка" номер на предходната поръчка (пример - "за замяна на поръчка ХХХХХХХХ") с желаните от Вас артикули и изпратите предходните до офис на еконт - "Светлина" град Сливен с получател фирма "АТР" ЕООД, след преглед от наша страна, новата поръчка ще бъде изпратена в рамките на 2 работни дни.
 • Допълнителни условия

  Куриерските услуги и в двете посоки при връщане или замяна са за сметка на клиента.
  Продукти като: бельо, чорапи и бански не подлежат на връщане и замяна.
  Всички пратки се изпращат с опция за преглед и тест.
To Top